06.20.09

Sex og næseblod…!

Posted in Hverdag, Random, Uncategorized at 09:31 by admin

Ja det var ligeså mærkeligt som overskriften siger det…

Vi skulle forleden forestille at have sex, og alt gik fint…

Men midt i akten opdagede jeg at det stod blod ud af næsen på mig…! :S

Vi fik så hold i akten og Jeg bad Dan finde noget papir, selvom han godt nok undre sig over hvad fanden jeg  skulle med det. Så ville jeg forsøge at grine for at vise ham at det ikke var så slemt som det virkede, men tårene stod ud og mit grin lød som den vildeste gråd… Hov…! Men da jeg fik lidt styr på blodet snakkede vi om det og fik fundet det sjove i det…

Så hvis næseblod er indikation af god sex så har jeg haft fantastisk sex den aften… *G*

Har dog aldrig lige hørt om nogen der fik næseblod midt i akten, uden at have knaldet hovedet i væggen eller ligende..

2 Comments »

 1. Lykke said,

  november 19, 2009 at 21:15

  Jeg kan fortælle dig at jeg har prøvet to gange at få næseblod under sex, uden at at der skete noget som fx. at knalde hovedet ind i væggen som du siger. Og det skal siges at jeg i løbet af mit liv, kun har haft næseblod der kom af sig selv ca. 4 gange, inkl. de to under sex.
  Forklaringen har jeg aldrig fundet 🙂

 2. Sanne Petersen said,

  april 5, 2010 at 20:18

  Jeg tror ikke det er helt unormalt at få næseblod under samleje. Jeg har ikke selv prøvet det, men kender til flere som jævnligt får det. Men det kunne nu være sjov at få en forklaring på hvordan det udløses 🙂

Skriv en kommentar