10.26.08

Tillykke (lettere forsinket)

Posted in Hverdag, Negative sider af livet!, Tillykke til: at 12:51 by admin

Et kæmpe tillykke til min dejlige ven Sunnz, som havde fødselsdag d. 23. Håber du havde en fantastisk dag min søde skat!

 

Ellers sker der ikke så meget for tiden… Er i lidt dårlig humør, fordi jeg ikke rigtig kan finde hoved og hale i noget som helst…
Var temmelige skuffet i går… Der var ikke en eneste af mine venner som havde tid til at bruge et par timer på mig…

Har også bestemt at jeg ikke gider give Roald flere chancer. Skrev til ham i går, bare for at hører hvordan det gik, og fik bare et svar som gav indtryk af at han har nok i sig selv, og at jeg bare skulle holde mig væk!! Jamen fair, det skal da hermed ske! For evigt!

Trænger bare til at der en en eller anden der giver mig et KÆMPE knus og siger at jeg er sød og dejlig og at kærligheden nok skal komme… Trænger til en rigtig god ven/veninde, som er der for mig engang i mellem!

Hvor finder man sådan en?? Hvorfor er det altid mig, der skal holde kontakten og skal kontakte folk for at hører, hvordan de har det…? Det er sku ikke altid fair, men jeg må vel bare lærer at leve med det, for det bliver vel ikke anderledes…

Er bare så gal og ked af det… Synes bare at alt er dumt og fucked… Graver mig snart ned i et enormt hul og bliver væk for altid!

Skriv en kommentar