11.17.08

Jaja….

Posted in Hverdag, Negative sider af livet!, Random at 14:59 by admin

Tiden går, og der sker ikke en skid i mit liv…

Var i byen i lørdags med min smukke pige, og det var fantastisk… Tak for det min skat!!

Ellers sker der ikke en skid…

Går bare og er i dårligt humør, fordi jeg ikke kan finde noget positivt for tiden… Savner en at nyde tiden med…

Er begyndt på netdating, så må vi se hvad det er for noget… Vil rigtig gerne finde en sød fyr, som ikke brænder mig af… For den sidste fyr, han har vist brændt mig af… Det føles sådan, fordi han kontakter mig ikke, og han er mega svær at komme i kontakt med!!! Og jeg orker bare ikke at skulle kæmpe for noget som måske ingenting er… Selvom han virkelig er sød, og jeg kan se mig selv sammen med ham…

Men måske jeg bare skal lade det glide ud i sandet og sige at det var det, også komme videre, selvom det er ærgeligt…

Skriv en kommentar